Vill du jobba sommaren 2017?

Vi som jobbar på Gula Hönan är lyhörda och nyfikna servicemänniskor. Vi gillar att träffa gästerna och leverera fina smak- och semesterminnen. Sommarsäsongen är intensiv, vilket innebär hårt arbete och en del stress, men också lärorika och roliga situationer. Välkommen med din ansökan till: info@theyellowhen.se – ange i mailet vilket tjänst du söker.

Vi hörs! / Familjen på Hönan

Kypare/Sommelier

Vi söker serveringspersonal med erfarenhet  och en duktig sommelier att komponera vin/dryckeslistor till våra avsmakningsmenyer. Servicen i restaurangen är personlig, och vi söker gärna dig som har karaktär, huvet på skaft och som älskar gäster. Råvarorna kommer i stor utsträckning från vår egen köksträdgård och du kommer att få lära dig mycket om odling och matlagning så att du kan kommunicera dessa kvaliteter till gästen. Erfarenhet och viljan att påverka är viktigt för oss.

Kockar

Vi jobbar med satta menyer – avsmakningsmenyer 4-6 rätter – till cirka 30 gäster 5 dagar i veckan. Du är med i planeringen av menyer, prepp av mat och under service. Vi skördar grönsaker dagligen och sätter menyns rätter baserat på dessa råvaror. Du måste vara stresstålig, ha vana att laga och lägga upp mat av hög kvalitet – vi ser gärna att du har 4-5 års erfarenhet av att jobba i ett liknande kök..

Receptionist

Denna plats kräver en mycket vänlig och serviceminded person som älskar att hjälpa våra gäster med information om Gula Hönan och Gotland. I reception tar du emot bokningar till både boende och restaurang. Hjälper gäster med in och utcheckning. Du måste kunna hålla mycket information i huvudet, kommunicera och samordna med städpersonalen, köket och underleverantörer. På frukosten hjälper du till att duka upp och hålla rent och snyggt. Kunskaper om Gotland och datorvana är ett måste, körkort är ett plus. Bostad finns till rätt person.

Frukost/Städpersonal

Som frukostvärd/städare hos oss är det viktigast att du är vaken och intresserad av både detaljer och helheten. Det är hektiska timmar och många av besluten görs på plats, så du bör vara stark, uthållig och påhittig. Vi uppskattar initiativ och vill gärna se att du hjälper oss att förbättra strukturen och inte är rädd att säga vad du tycker. Du är morgonpigg och serverar våra gäster ekologisk, fin och hembakt frukost innan rummen och allmäna utrymmen städas på dagen. Bostad finns till rätt person.

 

Ansök till: info@theyellowhen.se

Spara

Spara