Vill du jobba med oss 2018?

Vi som jobbar på Gula Hönan, Hönan’s Picanteria och Kapten Grogg är lyhörda och nyfikna servicemänniskor. Vi gillar att träffa gästerna och leverera fina smak- och semesterminnen. Sommarsäsongen är intensiv, vilket innebär hårt arbete och en del stress, men också lärorika och roliga situationer. Välkommen med din ansökan.

Vi hörs! / Familjen

Kypare/Sommelier

Vi söker serveringspersonal med erfarenhet  och en duktig sommelier att komponera vin/dryckeslistor till våra avsmakningsmenyer. Servicen i restaurangen är personlig, och vi söker gärna dig som har karaktär, huvet på skaft och som älskar gäster. Råvarorna kommer i stor utsträckning från vår egen köksträdgård och du kommer att få lära dig mycket om odling och matlagning så att du kan kommunicera dessa kvaliteter till gästen. Erfarenhet och viljan att påverka är viktigt för oss. Vi söker också servicepersonal till vår Picanteria – ett utekök med kolgrill – erfarenhet av bar är meriterande.

Sök med CV + Personligt brev, märk ”Service 2018” senast den 31/3. Skicka till: info@theyellowhen.se

Kockar (Picanterian/Groggen)

På vår veranda ligger Picanterian, en kolgrill med små och mellanrätter som är kryddiga och kul. Du är med i planeringen av menyer, prepp av mat och under service. Vi skördar grönsaker dagligen och sätter menyns rätter baserat på dessa råvaror. Du måste vara stresstålig, ha vana att laga och lägga upp mat av hög kvalitet – vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i ett liknande kök. Vi söker också kockar till vår bakficka i hamnen – Kapten Grogg – där vi serverar klassisk comfort food.

Sök med CV + Personligt brev, märk ”Kock 2018” senast den 31/3. Skicka till: info@theyellowhen.se

Receptionist

Denna plats kräver en mycket vänlig och serviceminded person som älskar att hjälpa våra gäster med information om Gula Hönan och Gotland. I reception tar du emot bokningar till både boende och restaurang. Hjälper gäster med in och utcheckning. Du måste kunna hålla mycket information i huvudet, kommunicera och samordna med städpersonalen, köket och underleverantörer. På frukosten hjälper du till att duka upp och hålla rent och snyggt. Kunskaper om Gotland och datorvana är ett måste, körkort är ett plus. Bostad finns till rätt person.

Positionen tillsatt!

Frukost/Städpersonal

Som frukostvärd/städare hos oss är det viktigast att du är vaken och intresserad av både detaljer och helheten. Det är hektiska timmar och många av besluten görs på plats, så du bör vara stark, uthållig och påhittig. Vi uppskattar initiativ och vill gärna se att du hjälper oss att förbättra strukturen och inte är rädd att säga vad du tycker. Du är morgonpigg och serverar våra gäster ekologisk, fin och hembakt frukost innan rummen och allmäna utrymmen städas på dagen. Bostad finns till rätt person.

Sök med CV + Personligt brev, märk ”Frukost/Städ 2018” senast den 31/3. Skicka till: info@theyellowhen.se

 

I år söker vi också medarbetare till NYA Tuppens Krog i Visby – Läs mer här: (kommer snart)