Pensionatet

Vårt pensionat öppnar för allmänheten den 24/6 och stänger den 22/8 2019

Hönan är inget Grand Hotell direkt. Men rent och snyggt – som mormor skulle ha sagt. Vi tror på bra, enkelt och prisvärt. Vi tror också på valfrihet och ger möjligheten för våra gäster att göra frukost, ha eget sänglinne och städa själva. Men självklart går det att lägga till några eller alla tjänster. För pensionatskänsla så är rummen i huvudbyggnaden att rekommendera. Här serveras vår hemgjorda och påhittiga frukost och här finns även reception, restaurang, bar och lounge. Finns längtan efter annat boende så är gäststugorna en variant och ekonomirummen i annexen en annan. Allt boende är ”intrasslat” bland kryddor, blommor och fruktträd. Vänligt för barn, föräldrar och hundar. Vi har cyklar, grillar, lugn och ro samt lanthandel bredvid. Stranden ligger på promenadavstånd och är både lokal och barnvänlig. Bastubad och brygga, strandängar, brölande kor och lutande tallar. Det riktiga Gotland är granne med Hönan.

Rumstyper & priser

Var vänlig observera att frukost inte ingår i våra rumspriser. I stugor och
familjerum ingår inte sänglinne eller städning i grundpriset.
Se tilläggspriser under ”Våra tillval & priser” här nedan.

Dubbelrum Pensionatet

Våra dubbelrum i pensionatet är charmiga och mysiga, dessa rum ligger på övervåningen med vy över trädgården. Alla rum har kokvrå med kylskåp samt dusch och wc. Rumspriset inkluderar allt utom frukost.

1060 sek / dubbelrum

Boka rum

Dubbelrum Annexen

Dessa enkelt inredda dubbelrum har ett eget badrum, egen veranda, härliga gräsmattor att softa på och i anslutning ligger gemensam matsal och kök. Rummen ligger två längor  i trädgården. Rumspriset inkluderar allt utom frukost.

860 sek / dubbelrum

Boka rum

Dubbelrum Pensionatet med terrass

Ett vackert litet rum, med en udda liten dusch/WC. SIttplats på terrass utanför precis bredvid pensionatets gamla glasveranda. Kylskåp och vattenkokare finns på rummet. Perfekt för ett par dagars romantisk vistelse. Rumspriset inkluderar allt utom frukost.

1060 sek / dubbelrum 

Boka rum

Familjerum Pensionatet (3 olika)

Familjerum med 4 bäddar, dusch och wc. Två av lägenheterna lämpar sig bäst för två vuxna och två barn, en av dem går fint att sova fyra vuxna i men med delat badrum. Dessa rum har matlagningsmöjligheter. Familjerummen hyrs utan sänglinne och städas av gästen, dessa två tjänster samt frukost finns som tillval. Perfekt om ni vill hålla semesterkostnaderna låga!

1060-1200 sek / familjerum (ej inkl sänglinne/städning)

Boka rum

Enkelrum Pensionatet

Ett rum för den som vill vara i fred och fundera ett tag eller kanske skriva, läsa eller teckna? Rummet är utrustat med en enkelsäng, skrivbord, kokvrå, dusch samt wc. Rumspriset inkluderar allt utom frukost.

360-560 sek / enkelrum
3528 sek
/ Enkelrum vecka (-10%)

Boka rum

Stugorna

Vi har fem stugor på gården nära pensionatet. Varje stuga har 4 bäddar uppdelade i 2 sovalkover – en med 2 singelsängar och en med våningssäng. Det finns matbord i allrummet och litet kök. WC och dusch samt egen uteplats mot trädgården. Vänligen notera att sänglinne och städning ej ingår i grundpriset men finns som tillval.

1060 sek / stuga

Boka rum

Våra tillval och priser

Linnepaket 150 sek per person
Städning familjerum eller stuga 500 kr
Frukost 100 sek per vuxen
Frukost 450 sek per barn under 12

——–

Vid frågor maila oss på:
reception@theyellowhen.se

 

Måltider Se Restaurang – vänligen boka bord för att garantera din plats. Se Kapten Grogg – vår bakficka vid havet 300 m från pensionatet. Frukost serveras kl 08:00 till 10.00 varje dag. Incheckning efter 16:00. Utcheckning innan 11:00. Receptionen är öppen 9:00-11:00 och 16:00-19:00. Telefon reception: 0498-482940. Receptionen endast öppen under sommaren.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara