Pensionatet

Vårt pensionat öppnar för allmänheten den 23/6 och stänger den 26/8 2017

Hönan är inget Grand Hotell direkt. Men rent och snyggt – som mormor skulle ha sagt. Vi tror på bra, enkelt och prisvärt. Vi tror också på valfrihet och ger möjligheten för våra gäster att göra frukost, ha eget sänglinne och städa själva. Men självklart går det att lägga till några eller alla tjänster. För pensionatskänsla så är rummen i huvudbyggnaden att rekommendera. Här serveras vår hemgjorda och påhittiga frukost och här finns även reception, restaurang, bar och lounge. Finns längtan efter annat boende så är gäststugorna en variant och ekonomirummen i annexen en annan. Allt boende är ”intrasslat” bland kryddor, blommor och fruktträd. Vänligt för barn, föräldrar och hundar. Vi har cyklar, grillar, lugn och ro samt lanthandel bredvid. Stranden ligger på promenadavstånd och är både lokal och barnvänlig. Bastubad och brygga, strandängar, brölande kor och lutande tallar. Det riktiga Gotland är granne med Hönan.

Rumstyper & priser

Var vänlig observera att sänglinne, frukost och städning inte ingår i våra rumspriser.
Det går bra att antingen ta med eget sänglinne och städa innan utcheckning eller beställa linne och städning av oss. Se tilläggspriser under ”Våra tillval & priser” här nedan.

Pensionatet

I pensionatet finns 9 olika rum, från dubbelrum till lägenheter för 4 personer. De flesta rummen har pentry. Lägenheterna har litet kök, mat och två har egen uteplats. Alla rum har dusch och WC. Vänligen ange dina rumsönskemål vid bokning.

540 sek / enkelrum
800 sek
/ dubbelrum
1040 – 1200 sek / lägenhet

Boka online
Maila oss direkt

Annexen

I annexen Kronholmen och Halor finns dubbelrum med WC och dusch. Alla rum har egen veranda, härliga gräsmattor att softa på och i anslutning ligger gemensam matsal och kök.

640 sek / dubbelrum

Boka online
Maila oss direkt

Stugorna

Vi har fem stugor på gården nära pensionatet. Varje stuga har 4 bäddar uppdelade i 2 sovalkover – en med 2 singelsängar och en med våningssäng. Det finns matbord i allrummet och litet kök. WC och dusch samt egen uteplats mot trädgården.

960 sek / stuga

Boka online
Maila oss direkt

Våra tillval och priser

Bäddat & handdukar 150 sek per person
Städning enkel eller dubbelrum 200 kr
Städning lägenhet eller stuga 500 kr
Frukost 95 sek per vuxen
Frukost 45 sek per barn under 12

——–

Vid frågor maila oss på:
reception@theyellowhen.se

 

Måltider Se Restaurang – vänligen boka bord för att garantera din plats. Se Kapten Grogg – vår bakficka vid havet 300 m från pensionatet. Frukost serveras i lilla matsalen mellan kl 08:00 och 10.00 varje dag. Incheckning efter 16:00. Utcheckning innan 11:00. Receptionen är öppen 9:00-11:00 och 16:00-19:00. Telefon reception: 0498-482940. Receptionen endast öppen under sommaren.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara