VÄNNER TILL HÖNAN

Vad vore vi utan de fina grannarna och vännerna som finns runt omkring? Ingenting! Här kan ni botanisera bland Gotlands trevliga turistentreprenörer, producenter och ni finner också länkar till familjens andra krogar - Tuppen och Groggen :)

 
 
lisa.jpg

änggårde stall & saloon

Vid en annan anrik trävilla i Rone hittar man Lisa - westernryttare, saloonboss och stallguru. Änggårde har boende, ridturer, ridläger och serverar mat och dryck. Man kan sadla på och rida med ut på de vackra strandängarna, genom trolska ekskogar och längs med Ronehamns outback…

 
IMG_5311.JPG

kapten grogg

Vi har drivit det lilla hamnhaket Kapten Grogg sedan 2014, i den ovanligt levande fiskehamnen i Ronehamn. Här är det burgare, bärs och rock i högtalarna, ett galet juste häng och vattenhål vid världens ände…

 
matsalen_Gatan_TuppensKrog.jpg

tuppens krog

Vi startade Tuppens Krog i maj 2018, i år fick den betyget “Mycket God Klass” i White Guide. Krogen är inhyst i ett 1700-talshus med innergård, brasan sprakar under höst och vinter och den lummiga gården erbjuder skugga under sommaren. Välkomna till adelsgatan 38!

 
garden_liten.jpg

SMISSARVE

Andrea och Viktor på Smissarve i Rone har drivit sin odling och gårdsbutik sen 2016 . Förutom att leverera fina råvaror så är de också goda grannar. Sväng förbi dem och köp med nåt gott hem!